skip to Main Content
06- 523 60 231 Proefles

" When it comes to self defense, it is better to have the power and not need it then to need it and not have it."
Oprichter & Trainer
Geoffrey Gersie
GeoffreyGersie

Mijn naam is Geoffrey Gersie. Al op jonge leeftijd was ik bezig met sport. Op mijn 12e jaar raakte ik geïnteresseerd in Martial Arts en ben ik begonnen met Karate. Ik heb de bruine band gehaald, maar begon ik toen te twijfelen aan de effectiviteit van deze sport.

Later hoorde ik over Krav Maga. Ik was onder de indruk van de effectiviteit, simpliciteit en snelheid van het systeem en was ik verkocht. Ik kwam er al snel achter dat vechten op straat niet gebonden is aan regels. Dat was een groot verschil met Martial Arts zoals Karate. Voor iedere situatie is er een manier om jezelf te verdedigen. Dat vond ik zo gaaf dat ik verder wilde met dit systeem en uiteindelijk instructeur wilde worden!

In februari 2012 heb ik de Krav Maga Civil Instructor Course gevolgd in Duitsland. Ik heb training gehad van G.I.T.’s Amnon Darsa, Tamir Gilad, Megan Khadouch en Israel Tamir . Op 17 mei 2012 ben ik geslaagd onder leiding van  Tamir Gilad. Na 23 dagen en in totaal 180 uur trainen, leren en afzien ben ik geslaagd om instructeur te worden.

In 2018 heb ik, onder leiding van Schlomi Moyal, het Stay Away Women empowerment programma gevolgd. Het was voor mij een openbaring hoe vrouwen in de wereld staan.  Ik besloot daar dat ik vrouwen sterker wilde maken door dit empowerment programma!

Back To Top