skip to Main Content
06- 523 60 231 Proefles
" When it comes to self defense, it is better to have the power and not need it then to need it and not have it."
Oprichter & Trainer
Geoffrey Gersie
GeoffreyGersie

Mijn naam is Geoffrey Gersie en ik ben 37 jaar. Al op jonge leeftijd was ik bezig met sport. Op mijn 12e jaar raakte ik geïnteresseerd in Martial Arts en ben ik begonnen met Karate (Shotokan en later Kyokushinkai). Ik heb de bruine band gehaald, maar begon ik toen te twijfelen aan de effectiviteit van deze sport.

Via de vereniging waar ik karate beoefende kon ik een vechtsportdemonstratie bijwonen waar ik voor het eerst in contact kwam met Krav Maga. Ik was onder de indruk van de effectiviteit en snelheid van het systeem en was verkocht. Al snel vond ik een school in mijn woonplaats waar ik kon trainen bij Franklyn Hartkamp. Ik kwam er al heel snel achter dat vechten op straat niet gebonden is aan regels zoals bij karate en andere Martial Arts. De kennis die ik opgedaan had, bleek niet veel waard, want Krav Maga wordt telkens weer aangepast. Blijkt een techniek niet effectief genoeg, dan wordt hij effectief gemaakt! Voor iedere situatie een manier om jezelf te verdedigen, dat vond ik zo gaaf dat ik besloot dat ik verder wilde met dit systeem en het anderen wilde gaan leren!

In februari 2012 heb ik na een aanbeveling toestemming gekregen om de Krav Maga Civil Instructor Course te volgen in Duitsland van G.I.T.’s Amnon Darsa, Tamir Gilad, Megan Khadouch en Israel Tamir . Op 17 mei 2012 ben ik, onder leiding van G.I.T. Tamir Gilad, na 23 dagen en in totaal 180 uur trainen, leren en afzien geslaagd voor mijn instructeursschap.

Back To Top